Kategorie:
-
Druh jídla:
Hovězí a telecí maso
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
Hovězí steak s pepřem
Suroviny pro 4 osoby
- 2 balení koření Steak se zeleným a růžovým pepřem
- slunečnicový olej
- 4 kusy vyzrálých hovězích steaků
Způsob přípravy
Maso omyjte, osušte. V misce smíchejte 8 lžic oleje s 2 balíčky koření Steak se zeleným a růžovým pepřem. Steaky v této směsi obalte, nechejte ležet v krabičce a přiklopte víkem.
Nechejte 24 hodin marinovat v lednici. Poté vyndejte z lednice a nechejte hodinu ohřát na pokojovou teplotu. Poté grilujte a podávejte se salátem a čerstvým pečivem.