Kategorie:
-
Druh jídla:
Předkrmy a chuťovky
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Grilování
Grilované párečky s cheddarem a slaninou
Suroviny
- 5 lžiček Grilovací s bylinkami Avokádo
- Hořčice Ruská Avokádo
- 16 plátků anglické slaniny
- 8 libových párků
- Nákladané cornichons
- 200 gramů cheddaru
- párátka
Způsob přípravy
Párky podélně nakrojíme, posypeme grilovacím kořením a zasypeme nastrouhaným sýrem. Celý párek zabalíme do plátky slaniny namazané hořčicí a upevníme párátky. Položíme na rozpálený gril, nebo pánev. Grilujeme dokud se slanina nevypeče a sýr nerozpustí. Skvělou přílohou jsou nakládané cornichons.
Párečky můžeme konzumovat jen tak, nebo je vložit do hotdogové housky.