Kategorie:
-
Druh jídla:
Ryby a mořské plody
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Smažení
Lososové karbanátky
Karbanátky
- 1 lžička Ryby Avokádo
- Mořská sůl Mlýnek Avokádo
- 100 g strouhanky
- 1 vejce
- 1 červené cibule
- 100 g jarní cibulky
- Pepř barevný Mlýnek Avokádo
- 300 g filetu z lososa
Salát
- Mořská sůl Mlýnek Avokádo
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 čerstvá okurka
- 1 avokádo
- šťáva z 1/2 limetky
- Pepř barevný Mlýnek Avokádo
Způsob přípravy
Do mísy vložíme namletý filet z lososa, strouhanku, nakrájenou jarní cibulku, červenou cibuli a rozklepneme vejce. Osolíme, opepříme, přidáme lžičku koření na ryby a promícháme. Ze směsi vytvarujeme karbanátky a necháme je chvíli odležet.
Mezitím si v čisté misce připravíme salát. Smícháme nakrájený okurek, červenou papriku, avokádo, přidáme olivový olej a nakonec vše dochutíme solí a šťávou z limetky.
Karbanátky smažíme na rozpálené pánvi 3 minuty z každé strany, servírujeme společně se salátem.