Kategorie:
- 
                    Druh jídla:
                    
                    	Bezmasá a zeleninová jídla 
- 
                    Příležitost:
					
						Párty 
- 
                    Sezóna:
					
						Grilovačka 
- 
                    Způsob vaření:
                    
                    	Grilování 
Roládky z grilovaného lilku se sýrem feta
Suroviny
- Mořská sůl Mlýnek Avokádo
- 2 lžíce olivového oleje
- 120 g sýru feta
- 2 lilky
- 1 lžíce bílého jogurtu
- 2 sušená rajčata
- Pepř barevný Mlýnek Avokádo
- 2 lžíce zelených oliv
- 1 lžíce Grilovaná zelenina
- čerstvá bazalka
Způsob přípravy
Lilky podélně nařežeme na tenké plátky. Každý plátek pokapeme olivovým olejeme a posypeme kořením Grilovaná zelenina. Grilujeme 2-3 minuty z každé strany. Plátky položíme bokem, aby změkly. V míse rozmícháme jogurt s fetou, opepřípme. Přidáme najemno nasekané olivy a sušená rajčata a promícháme. Každý plátek namažeme jogurtovým sýrem, posypeme čerstvou bazalkou a zavineme do roládky.

 
            

