Kategorie:
-
Druh jídla:
Bezmasá a zeleninová jídla
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Bez vaření
Salát z polníčku s rajčaty a mozzarellou
Suroviny
- 1 balení Salátová zálivka Italská Avokádo
- 200 g cherry rajčátek
- sul
- 1 červená cibule
- 4 sušených rajčat v oleji
- olivy
- 250 g polníčku
- 150 g malých kuliček mozzarelly
- 1 hrst čerstvé bazalky
- pepř
Způsob přípravy
Italskou zálivku připravíme podle návodu na balení.
V míse smícháme polníček, cherry rajčata, kuličky mini mozzarella, olivy. Sušená rajčata a červenou cibuli nakrájíme na plátky a smícháme se salátem. Zalimeje italskou zálivkou. Dochutíme solí a pepřem. Ozdobíme lístky bazalky.