Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
-
Druh jídla:
Hovězí a telecí maso
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Smažení
Smažené soba nudle se svíčkovou
Suroviny pro 4 osoby:
- Chilli mleté Avokádo
- Pepř černý mletý Avokádo
- Zázvor mletý Avokádo
- Roštěnky Avokádo
- Mořská sůl Mlýnek Avokádo
- 3 kusy barevné papriky (červená, zelená a žlutá)
- 300 g hovězí svíčkové
- 2 kusy čínského zelí pak-choi
- 200 g japonských soba nudlí
- sezamový olej
- čerstvý koriandr
- sezamové semínka
Způsob přípravy
Svíčkovou umyjeme a nakrájíme na menší proužky. Maso obalíme ve směsi Roštěnky Avokádo. Papriky omejeme, očistíme od semínek a nakrájíme na tenké proužky. Cibuli očistíme a nakrájíme na tenské proužky. Těstoviny připravíme podle návodu na obale. Ve woku rozpálíme olej. Přidáme maso, orestujeme a přidáme papriky, cibuli a zelí a zamícháme. Přidáme nudle, dochutíme zázvorem, pepřem a solí a zamícháme, necháme prohřát. Podáváme v misce posypané čerstvým koriandrem, a sezamovými semínky.