Kategorie:
-
Druh jídla:
Vepřové maso
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Pečení
Vepřová pečeně v horčico-česnekové marinádě
Suroviny pro 4 osoby:
- 1 balení směsi Vepřová pečeně Avokádo
- 6 stroužků česneku
- 4 lžíce oleje
- 1 kg vepřové pečěně
- 2 lžíce Hořčice Medová Avokádo
Způsob přípravy
Z česneku, hořčice, koření Vepřová pečeně a oleje vytvoříme marinádu. Maso potřeme marinádou a vložíme do pečícího sáčku. Pečeme po dobu 2 hodin při teplotě 150 °C. Na konci pečení ohrneme sáček a necháme péct v troubě pod grilem. Podáváme s kyselou okurkou.