Kategorie:
-
Druh jídla:
Polévky
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Vaření
Mexická gulášová polévka
Suroviny pro 4 osoby
- 1 lžičky Chilli mleté Avokádo
- 1 lžička Paprika sladká mletá Avokádo
- 1 lžička Guláš Avokádo
- 2 kusy cibule
- olej
- 3 stroužky česneku
- sůl dle chuti
- 600 g hovězího masa
- 500 ml hovězího vývaru
- 2 lžíce rajského protlaku
- 1 plechovka kukuřice
- 1 plechovka červených fazolí
Způsob přípravy
Maso a cibuli nakrájíme na kostky, česnek na plátky. V kastrolu osmahneme na oleji maso, pak cibuli a česnek, přidáme protlak a koření. Přilijeme vývar. Všechno dusíme až maso bude měkké, nakonec přidáme kukuřici a fazole a dochutíme. Ještě chvilku vše vaříme. Podáváme s lžící zakysané smetany a čerstvě nasekanou petrželkou.