Kategorie:
-
Druh jídla:
Těstoviny
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Houbařská sezóna
-
Způsob vaření:
Vaření
Těstoviny tagliolini se smaženými houbami, špenátem a sušenými rajčaty
Suroviny pro 4 osoby:
- Oregáno Avokádo
- Pepř černý mletý Avokádo
- 4 lžíce olivového oleje
- sůl podle chuti
- 400 g vařených těstovin tagliolini
- 160 g hub
- 2 šalotky nakrájené na kostičky
- 2 stroužky česneku, nakrájeného na plátky
- 4 lžíce nakrájených sušených rajčat
- 100 g mladého listového špenátu
- 80 g strouhaného parmazánu
Způsob přípravy
Houby, očištěné a omyté, smažíme na rozpáleném olivovém oleji, přidáme šalotku, česnek a sušená rajčata. Vše dochutíme solí, čerstvě mletým pepřem a oregánem, pak smícháme s listovým špenátem a uvařenými těstovinami. Hotové naservírujeme na talíře a posypeme parmazánem.