Kategorie:
Druh jídla: Saláty a zálivky Příležitost: Pro každý den Sezóna: Celý rok Způsob vaření: Bez vaření
Salát s řapíkatým celerem a hruškou
Suroviny pro 4 osoby:
- 1 špetka Pepř černý mletý Avokádo
- 1 špetka Bylinková sůl Avokádo
- šťáva z ½ citrónu
- 1 svazek čerstvé pažitky
- 1 lžičky Kurkuma Avokádo
- 3 řapíky celeru
- 4 nakládané hrušky, z plechovky
- 4 lžíce smetanového jogurtu
- 2 lžíce vlašských ořechů
Způsob přípravy
Celer nakrájíme na kolečka, hrušky na větší kostky, pažitku nasekáme. Všechno dáme do mísy, přidáme jogurt, citrónovou šťávu a koření. Všechno promícháme. Těsně před podáváním posypeme salát vlašskými ořechy.