Kategorie:
-
Druh jídla:
Hovězí a telecí maso
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
Hovězí steaky se zázvorem
Suroviny pro 4 osoby:
- 3 lžičky koření Zázvor mletý Avokádo
- 100 ml červeného vína
- 50 ml oleje
- 2 lžičky směsi Steak Avokádo
- 700 g hovězího masa
Způsob přípravy
Smícháme víno, olej a koření na marinádu.
Maso očistíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme na plátky asi 1 cm silné, rozklepeme a potřeme hotovou marinádou. Necháme ležet 2-3 hodiny v chladu.
Pak grilujeme na dobře rozehřátém grilu 5-7 minut z každé strany. Během grilování občas pokropíme vínem a olejem.
Podáváme se salátem a grilovanou zeleninou.