Kategorie:
-
Druh jídla:
Mletá masa
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Vaření
Hovězí s olivami
Suroviny pro 4 osoby:
- Pepř černý mletý Avokádo
- 3 lžíce směsi Mletá masa Avokádo
- olej
- 250 ml hovězího vývaru
- 4 stroužky česneku nakrájené na plátky
- 500 g mletého hovězího masa
- 2 nakrájené cibule
- 200 ml rajčat pelati (loupaných v plechovce)
- 1 červená paprika nakrájená na kostičky
- 1 lžíce kaparů
- 1 lžíce černých oliv
Způsob přípravy
Maso smícháme s přípravkem Mletá masa.
Osmažíme cibuli a česnek, přidáme maso a smažíme. Podlijeme vývarem, přidáme rajčata, papriku a dusíme pod pokličkou až maso bude hotové. Nakonec přidáme kapary a olivy, dochutíme pepřem.
Maso podáváme s kysanou smetanou a tortillou.