Kategorie:
- 
                    Druh jídla:
                    
                    	Mletá masa 
- 
                    Příležitost:
					
						Pro každý den 
- 
                    Sezóna:
					
						Celý rok 
- 
                    Způsob vaření:
                    
                    	Vaření 
Hovězí s olivami
Suroviny pro 4 osoby:
- Pepř černý mletý Avokádo
- 3 lžíce směsi Mletá masa Avokádo
- olej
- 250 ml hovězího vývaru
- 4 stroužky česneku nakrájené na plátky
- 500 g mletého hovězího masa
- 2 nakrájené cibule
- 200 ml rajčat pelati (loupaných v plechovce)
- 1 červená paprika nakrájená na kostičky
- 1 lžíce kaparů
- 1 lžíce černých oliv
Způsob přípravy
Maso smícháme s přípravkem Mletá masa.
Osmažíme cibuli a česnek, přidáme maso a smažíme. Podlijeme vývarem, přidáme rajčata, papriku a dusíme pod pokličkou až maso bude hotové. Nakonec přidáme kapary a olivy, dochutíme pepřem.
Maso podáváme s kysanou smetanou a tortillou.

 
            
