Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
- 
                    Druh jídla:
                    
                    	
Vepřové maso
 - 
                    Příležitost:
					
						
Pro každý den
 - 
                    Sezóna:
					
						
Celý rok
 - 
                    Způsob vaření:
                    
                    	
Vaření
 
Žebírka na zelí
Suroviny pro 4 osoby:
- 1 ks koření Bobkový list Avokádo
 - 1 lžička koření Kmín celý Avokádo
 - 1 lžička koření Majoránka Avokádo
 - 3 kuličky koření Nové koření celé Avokádo
 - 4 kuličky koření Pepř černý celý Avokádo
 - 1 cibule
 - 200 ml zeleninového vývaru
 - olej
 - sůl dle chuti
 - 500 g kyselého zelí
 - 800 g vepřových žeber
 - 200 g uzeného bůčku
 
Způsob přípravy
Zelí nakrájíme. Dusíme jej spolu s žebírky podlité vývarem. Cibuli a bůček nakrájíme na kostičky, osmahneme na pánvi a přidáme do zelí. Současně přidáme i koření. Všechno dusíme až je maso a zelí měkké.

            



