Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
-
Druh jídla:
Vepřové maso
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Vaření
Žebírka na zelí
Suroviny pro 4 osoby:
- 1 ks koření Bobkový list Avokádo
- 1 lžička koření Kmín celý Avokádo
- 1 lžička koření Majoránka Avokádo
- 3 kuličky koření Nové koření celé Avokádo
- 4 kuličky koření Pepř černý celý Avokádo
- 1 cibule
- 200 ml zeleninového vývaru
- olej
- sůl dle chuti
- 500 g kyselého zelí
- 800 g vepřových žeber
- 200 g uzeného bůčku
Způsob přípravy
Zelí nakrájíme. Dusíme jej spolu s žebírky podlité vývarem. Cibuli a bůček nakrájíme na kostičky, osmahneme na pánvi a přidáme do zelí. Současně přidáme i koření. Všechno dusíme až je maso a zelí měkké.