Marinovaný rostbíf na ledovém salátu se sušenými rajčaty

Kategorie:

Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Smažení

Suroviny pro 4 osoby:

  • 3 lžíce nastrouhaného parmezánu
  • 800 g hovězí rostbífy

Marináda

  • 150 ml Marináda Steak Avokádo
  • 100 ml olivového oleje
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • špetka čerstvého estragonu

Salát

  • 1 balení Salátová zálivka Italská Avokádo
  • 1 lžíce pražených piniových oříšků
  • 1 hlávka ledového salátu
  • 4 sušená rajčata
  • 1 lžíce malých kaparů

Způsob přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na plátky. Všechny ingredience na marinádu smícháme a následně jí natřeme plátky hovězích rostbífů a necháme odležet v lednici. Čím déle se budou marinovat, tím lepší chuť získají.

Naložené maso smažíme asi 3 minuty na každé straně na rozehřátém grilu nebo na grilovací pánvi.

Ledový salát natrháme na kousky a smícháme se sušenými rajčaty, kapary, piniovými oříšky a přelijeme pokapeme italskou zálivkou, kterou připravíme dle návodu na obalu.

Maso posypeme čerstvě nastrouhaným parmezánem a podáváme se salátem.