KLOBÁSA S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM

Kategorie:

Druh jídla: Uzeniny
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny

  • 1 balení Marináda Pivní medová
  • 4- 8 ks klobás

na salát

  • 80 gramů bílého jogurtu
  • sul
  • 800 gramů brambor
  • 4 jarní cibulky
  • 100 gramů majonézy
  • 8 ředkviček
  • 150 gramů polníčku
  • 4 lžíce Hořčice Francouzská Avokádo

Způsob přípravy

Brambory uvařte v osolené vodě ve slupce. Oloupejte a nakrájejte na půlkolečka. Klobásy naložte do marinády a poté ugrilujte. Brambory dejte do mísy a přidejte k nim majonézu, jogurt, kolečka ředkviček, kolečka jarní cibulky, polníček a trochu soli. Promíchejte a ještě dolaďte podle chuti. Podávejte s grilovanou klobásou.