KRŮTÍ PRSA S HRÁŠKEM

Kategorie:

Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: opékání

Suroviny

  • 800 gramů krůtích prsou
  • 2 červené cibule
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 1 balení Krůtí maso Avokádo
  • 300 gramů mraženého hrášku

Způsob přípravy

Zahřejte velkou pánev a nalijte do ní olej. Krůtí prsa nakrájejte na plátky, z obou stran okořeňte a dejte opékat do pánve. Opečte z obou stran a přidejte na kolečka nakrájenou červenou cibuli. Krůtí plátky poprašte moukou a otočte, opečte. Zalijte vodou nebo vývarem tak, aby maso bylo ponořené. Přikryjte poklicí a nechejte na mírnou teplotu probublávat 15 až 20 minut. Sundejte poklici, přidejte mražený hrášek. Podle potřeby můžete přidat tekutinu. Jemně promíchejte, přiklopte poklicí a nechejte dalších 5 minut. Promíchejte, ochutnejte a podle chuti ještě osolte a ochuťte pepřem. Nejlepší přílohou je rýže.