Grilované broskve s kozím sýrem
Suroviny
-
1 lžičky Skořice mletá Avokádo
-
2 lžíce medu
-
čerstvý rozmarýn
-
20 g vlašských ořechů
-
1 lžíce Muškatový ořech mletý Avokádo
-
3 broskve
-
1 lžičky oleje z vlašských ořechů
-
50 g kozího sýru
Způsob přípravy
V misce smícháme med s muškátovým oříškem, skořicí. Rozřízneme broskve na půl, odstraníme pecku a lehce pokapeme olivovým olejem. Položíme na rozpálený gril a navrh dáme větvičku rozmarýnu. Broskve grilujeme z obou stran, cca 10 minut na jedné. Těsně před vyndáním z grilu zalejeme marinádou z medu a zasypeme kozím sýrem. Při podávám zasypeme vlašskými ořechy.
TIP: Větvičku rozmarýnu můžeme dát i na uhlíky, aby se nám vůně rozlinula celým grilem. Pozor aby se nám rozmarýn nespálil.