Křupavá grilovaná křidýlka

Kategorie:

Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny

  • čerstvý koriandr
  • 20 velkých kuřecích křídel

Marináda

  • 1 lžička Pepř barevný celý Avokádo
  • 2 lžíce Grilovací ďábelské Avokádo
  • 2 lžíce medu
  • 3 lžíce sojové omáčky
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 1 chilli paprička
  • 1 lžíce čerstvého zázavoru

Způsob přípravy

Chilli papričku  omyjeme, zbavíme semínek a najemno nasekáme. Zázvor nastrouháme najemno. Všechny ingredience na marinádu důkladně promícháme.

Omytá a očištěná křidélka naložíme do marinády a necháme odležet 4-6 hodin. Takto připravené křidélka grilujeme 30 minut, občas otočíme a potřeme marinádou. Před podáváním posypeme čerstvým koriandrem.