Salát s granátovým jablkem

Kategorie:

Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Bez vaření

Suroviny

  • 1 lžička Provensálské bylinky Avokádo
  • Mořská sůl Mlýnek Avokádo
  • 1 lžička olivového oleje
  • 50 g sýru feta
  • 1 pomeranč
  • čerstvé máty
  • červená cibule
  • Pepř barevný Mlýnek Avokádo
  • 20 g vlašských ořechů
  • 1 granátové jablko

Způsob přípravy

Granátky z jablka vyklepneme a promyjeme vodou. Dáme do mísy a trošku posolíme. Do mísy přidáme na kostičky nakrájený sýr feta, pomeranč nakrájený na půlměsíčky, posypeme lžící Provensálských bylinek, zakápneme olejem, promícháme. Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibule a vlašské ořechy, opepříme. Znovu jemně promícháme. Servírujeme zakápnuté olivovým olejem.