Vepřová pečeně v horčico-česnekové marinádě

Kategorie:

Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Pečení

Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 balení směsi Vepřová pečeně Avokádo
  • 6 stroužků česneku
  • 4 lžíce oleje
  • 1 kg vepřové pečěně
  • 2 lžíce Hořčice Medová Avokádo

Způsob přípravy

Z  česneku, hořčice, koření Vepřová pečeně  a oleje vytvoříme marinádu. Maso potřeme marinádou a vložíme do pečícího sáčku. Pečeme po dobu 2 hodin při teplotě 150 °C. Na konci pečení ohrneme sáček a necháme péct v troubě pod grilem. Podáváme s kyselou okurkou.