Těstoviny tagliolini se smaženými houbami, špenátem a sušenými rajčaty

Kategorie:

Druh jídla: Těstoviny
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Houbařská sezóna
Způsob vaření: Vaření

Suroviny pro 4 osoby:

  • Oregáno Avokádo
  • Pepř černý mletý Avokádo
  • 4 lžíce olivového oleje
  • sůl podle chuti
  • 400 g vařených těstovin tagliolini
  • 160 g hub
  • 2 šalotky nakrájené na kostičky
  • 2 stroužky česneku, nakrájeného na plátky
  • 4 lžíce nakrájených sušených rajčat
  • 100 g mladého listového špenátu
  • 80 g strouhaného parmazánu

Způsob přípravy

Houby, očištěné a omyté, smažíme na rozpáleném olivovém oleji, přidáme šalotku, česnek a sušená rajčata. Vše dochutíme solí, čerstvě mletým pepřem a oregánem, pak smícháme s listovým špenátem a uvařenými těstovinami. Hotové naservírujeme na talíře a posypeme parmazánem.