Grilované medové kotletky

Kategorie:

Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny pro 4 osoby:

  • 4 lžičky směsi Grilovací Avokádo
  • 2 lžíce medu
  • 2 lžíce másla
  • 3 lžíce oleje
  • 4 vepřové kotlety
  • 1 lžíce arašídového másla

Způsob přípravy

Kotlety lehce naklepeme, okraje nařízneme, aby se při grilování nekroutily. Kořenící přípravek Grilovací smícháme s částí oleje a touto směsí maso potřeme a necháme do druhého dne v lednici odpočinout.
Před grilováním vymícháme měkké máslo, lžíci oleje, med a arašídové máslo na pastu.
Marinované kotlety grilujeme po obou stranách a před dokončením na každou kotletu naneseme lžíci ochuceného másla, necháme rozpustit a ihned podáváme s pečeným bramborem nebo zeleninovým salátem.