Hovězí steaky se zázvorem

Kategorie:

Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob vaření: Grilování

Suroviny pro 4 osoby:

  • 3 lžičky koření Zázvor mletý Avokádo
  • 100 ml červeného vína
  • 50 ml oleje
  • 2 lžičky směsi Steak Avokádo
  • 700 g hovězího masa

Způsob přípravy

Smícháme víno, olej a koření na marinádu.
Maso očistíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme na plátky asi 1 cm silné, rozklepeme a potřeme hotovou marinádou. Necháme ležet 2-3 hodiny v chladu.
Pak grilujeme na dobře rozehřátém grilu 5-7 minut z každé strany. Během grilování občas pokropíme vínem a olejem.
Podáváme se salátem a grilovanou zeleninou.