Karbanátky se sýrem a žampióny

Kategorie:

Druh jídla: Mletá masa
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Smažení

Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 lžíce směsi Mletá masa Avokádo
  • 2 vejce
  • 1 svazek petrželky
  • olej na smažení
  • 400 g mletého hovězího masa
  • 1 najemno nakrájená cibule
  • 2 utřené stroužky česneku
  • 8 najemno nakrájených žampiónů
  • máslo na smažení
  • 30 g strouhaného tvrdého sýru

Způsob přípravy

Cibuli, česnek a žampióny usmažíme na másle, necháme vychladnout.

Smícháme s masem, přidáme nakrájenou petrželku, vejce, kořenící směs Mletá masa a sýr a dobře promícháme. Tvoříme karbanátky a smažíme na oleji.

Osušíme od tuku ubrouskem a podáváme s bramborem.