Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem

Kategorie:

Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Smažení

Suroviny pro 4 osoby:

  • 1 lžička směsi Mletá masa Avokádo
  • 4 lžíce strouhanky
  • 1 vejce
  • sůl dle chuti
  • 500 g mletého masa
  • 200 g nivy nebo hermelínu

Způsob přípravy

Do mletého masa přidáme vejce, osolíme, okořeníme kořenící směsí Mletá masa a strouhankou zahustíme na hustou hmotu. 

Hermelín nebo nivu nakrájíme na špalíčky, každý špalíček obalíme vrstvou připraveného mletého masa, obalíme ve strouhance a na rozehřátém oleji osmažíme.

Podáváme s tatarskou omáčkou, zeleninovým salátem a vařeným bramborem.