Kuřecí guláš se žampiony

Kategorie:

Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Vaření

Suroviny pro 4 osoby:

  • 2 lžíce směsi Guláš Avokádo
  • olej
  • sůl dle chuti
  • 4 svazek česneku nakrájené na plátky
  • 200 ml slepičího vývaru
  • 4 kusy kuřecích prsou nakrájené na kostky
  • 2 nakrájené cibule
  • 8 žampiónů nakrájených na čtvrtky

Způsob přípravy

Maso potřeme kořenícím přípravkem a smažíme na oleji. Osmažené maso odložíme stranou a na tuk po něm dáme cibuli, česnek a žampióny a smažíme dozlatova. Přidáme maso, přelijeme vývarem a vaříme cca 40 minut, podle potřeby ochutímesolí a pepřem.

Podáváme s rýží.