Hovězí guláš s rajčaty

Kategorie:

Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Vaření

Suroviny pro 4 osoby:

  • 2 žíce koření Paprika lahůdková mletá Avokádo
  • 2 lžíce směsi Guláš Avokádo
  • olej
  • 500 ml hovězího vývaru
  • 4 stroužky česneku nakrájené na plátky
  • 100 ml zakysané smetany
  • 600 g hovězího masa nakrájeného na kostky
  • 4 cibule nakrájené na kostky
  • 3 lžíce rajčatového protlaku
  • 200 ml rajčat pelati (loupaná v plechovce)
  • petrželka na posypání

Způsob přípravy

Hovězí kostky posypeme směsí Guláš a paprikou a smažíme na oleji. Přidáme cibuli a česnek a smažíme 15 minut za neustálého míchání. Pak přidáme protlak a vývar, vaříme doměkka. Nakonec přidáme rajčata, přivedeme do varu, dochutíme.

Podáváme se smetanou, posypané petrželkou.