Pivní guláš

Kategorie:

Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob vaření: Vaření

Suroviny pro 4 osoby:

  • Chilli mleté Avokádo
  • 1 lžička koření Kmín celý Avokádo
  • 1 lžička koření Paprika sladká mletá Avokádo
  • Česneková sůl Avokádo
  • 500 g vepřové kýty
  • olej
  • 1 l masového vývaru
  • 500 ml pšeničného piva
  • 1 plátek žitného chleba

Způsob přípravy

Maso nakrájíme na kostky, zaprášíme paprikou a kmínem, osmahneme na oleji a podlijeme  horkým vývarem. Když se část vývaru vyvaří, vlijeme pivo, dochutíme chilli a solí a ještě vaříme až maso bude měkké. Nakonec přidáme na kostky nakrájený chleba.