Marinovaný rostbíf na ledovém salátu se sušenými rajčaty

Suroviny pro 4 osoby:

  • 3 lžíce nastrouhaného parmezánu
  • 800 g hovězí rostbífy

Marináda

Salát

Způsob přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na plátky. Všechny ingredience na marinádu smícháme a následně jí natřeme plátky hovězích rostbífů a necháme odležet v lednici. Čím déle se budou marinovat, tím lepší chuť získají.

Naložené maso smažíme asi 3 minuty na každé straně na rozehřátém grilu nebo na grilovací pánvi.

Ledový salát natrháme na kousky a smícháme se sušenými rajčaty, kapary, piniovými oříšky a přelijeme pokapeme italskou zálivkou, kterou připravíme dle návodu na obalu.

Maso posypeme čerstvě nastrouhaným parmezánem a podáváme se salátem.