Hovězí se sójovou omáčkou, podávané se sójovými nudlemi a zelenou fazolkou

Suroviny pro 4 osoby:

Způsob přípravy

Nudle zalijeme vroucí vodou, přikryjeme pokličkou, necháme 2 minuty odležet a následně je scedíme. Zelenou fazolku uvaříme v mírně osolené vodě. Můžeme použit taky mraženou. Hovězí maso nakrájíme na tenké nudličky. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme na plátky nebo proužky.

Na hlubší pánvi nebo ve wok pánvi osmahneme na oleji maso, přidáme cibuli, papriku, fazolky, kukuřičky, česnek a klíčky, ochutíme přípravkem Čína, zázvorem a chilli a smažíme až zelenina a maso budou měkké. Nakonec přidáme nudle a promícháme. Všechno polijeme sójovou omáčkou a citrónovou šťávou.