Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
-
Druh jídla:
Drůbež
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
Bylinkové kuřecí řízky
Suroviny pro 4 osoby:
- 1 lžička koření Bazalka Avokádo
- 1 lžička koření Pepř černý mletý Avokádo
- 1 lžička koření Petrželová nať Avokádo
- 1 lžička směsi Kuře gril Avokádo
- 1 lžička Bylinková sůl Avokádo
- 4 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce citrónové šťávy
- 4 kuřecí prsa
- 2 plátky toastového chleba
- 2 lžíce octu
- 2 najemno nakrájené červené cibule
- 1 lžička čerstvé nebo sušené maty
- 1 lžička estragonu
Způsob přípravy
Chléb nakrajíme na kostky a smícháme spolu s cibulí, kořením, olejem, octem a citronovou štávou.
Maso omyjeme, osušíme, jemně rozklepeme a dochutíme kořenícím přípravkem Kuře gril.
Maso grilujeme cca 5 minut po každé straně a podáváme s přípravenou pastou a salátem.