SALÁT DO SKLENIČKY

Suroviny na dvě porce

  • 1 lžička Ryby Avokádo
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 salátová okurka
  • 10 ředkviček
  • hromada oblíbených klíčků
  • 200 g mražených krevet (ideální velikost 71/90)
  • podle chuti další oblíbená zelenina- avokádo, rajčata, papriky,...

na zálivku

Způsob přípravy

Salátovou okurku omyjte a nakrájejte na kostičky, ředkvičky na kolečka a ostatní zeleninu, kterou nakrájíme také na kostičky. 

Krevety nechte rozmrazit a dejte okapat do cedníku. V pánvi zahřejte olivový olej a vsypejte na něj krevety. Dochuťte směsí koření Ryby.

Opékejte přibližně 5 minut.

Do sklenice skládejte vrstvy zeleniny a krevet. 

Do jogurtu vmíchejte olivový olej a salátovou zálivku. Promíchejte a zalijte salát připravený ve sklenici.

Zavřete víčkem a skladujte v lednici. Podle zvolených sklenic takto připravíte přibližně dvě porce.