Kategorie:
-
Druh jídla:
Vepřové maso
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Pečení
KAPSY S MASEM A ZELENINOU
Suroviny
- 50 gramů nastrouhaného parmezánu
- 1 vejce na potření
- 1 balení Mexická směs
- 1 balení rozváleného listového těsta
- 200 gramů pečeného vepřového masa
- 1/2 červené papriky
- 1/2 zelené papriky
- 100 gramů nastrouhaného sýra podle chuti
Způsob přípravy
Pečené maso nakrájejte na kousky a dejte do misky. zasypejte kořením, nastrouhaným sýrem, na kostičky nakrájenou paprikou. Promíchejte.
Listové těsto rozbalte a vykrojte z něj 4 ovály nebo pokud chcete, klidně obdelníky. Na polovinu každého kousku navrstvěte směs s masem. Přiklopte druhou polovinou, důkladně přimáčkněte a dejte na plech s pečícím papírem. Potřete rozšlehaným vejce a posypejte nastrouhaným parmezánem.