Kategorie:
-
Druh jídla:
Ryby a mořské plody
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
Pstruh na grilu s máslem
Suroviny pro 4 osoby:
- 2 lžíce směsi Grilovací s bylinkami Avokádo
- citrón
- 100 g másla
- 4 pstruhy
Způsob přípravy
Ryby očistíme, vykucháme a osušíme. Z jedné strany ryby podélně rozřízneme, vnitřek okořeníme přípravkem Grilovací s bylinkami a polijeme rozpuštěným máslem, částečně vychladlým.
Ryby položíme na tác pro grilování a grilujeme z každé strany 5-10 minut. Během grilování potíráme šťávou, která vytéká z ryb.
Podáváme s plátkem citronu, pečeným bramborem a zeleninovým salátem.