Kategorie:
-
Druh jídla:
Vepřové maso
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Grilovačka
-
Způsob vaření:
Grilování
Grilované medové kotletky
Suroviny pro 4 osoby:
- 4 lžičky směsi Grilovací Avokádo
- 2 lžíce medu
- 2 lžíce másla
- 3 lžíce oleje
- 4 vepřové kotlety
- 1 lžíce arašídového másla
Způsob přípravy
Kotlety lehce naklepeme, okraje nařízneme, aby se při grilování nekroutily. Kořenící přípravek Grilovací smícháme s částí oleje a touto směsí maso potřeme a necháme do druhého dne v lednici odpočinout.
Před grilováním vymícháme měkké máslo, lžíci oleje, med a arašídové máslo na pastu.
Marinované kotlety grilujeme po obou stranách a před dokončením na každou kotletu naneseme lžíci ochuceného másla, necháme rozpustit a ihned podáváme s pečeným bramborem nebo zeleninovým salátem.