Kategorie:
-
Druh jídla:
Předkrmy a chuťovky
-
Příležitost:
Párty
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Smažení
Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem
Suroviny pro 4 osoby:
- 1 lžička směsi Mletá masa Avokádo
- 4 lžíce strouhanky
- 1 vejce
- sůl dle chuti
- 500 g mletého masa
- 200 g nivy nebo hermelínu
Způsob přípravy
Do mletého masa přidáme vejce, osolíme, okořeníme kořenící směsí Mletá masa a strouhankou zahustíme na hustou hmotu.
Hermelín nebo nivu nakrájíme na špalíčky, každý špalíček obalíme vrstvou připraveného mletého masa, obalíme ve strouhance a na rozehřátém oleji osmažíme.
Podáváme s tatarskou omáčkou, zeleninovým salátem a vařeným bramborem.