Výrobek použitý v receptu
Kategorie:
-
Druh jídla:
Vepřové maso
-
Příležitost:
Pro každý den
-
Sezóna:
Celý rok
-
Způsob vaření:
Vaření
Pivní guláš
Suroviny pro 4 osoby:
- Chilli mleté Avokádo
- 1 lžička koření Kmín celý Avokádo
- 1 lžička koření Paprika sladká mletá Avokádo
- Česneková sůl Avokádo
- 500 g vepřové kýty
- olej
- 1 l masového vývaru
- 500 ml pšeničného piva
- 1 plátek žitného chleba
Způsob přípravy
Maso nakrájíme na kostky, zaprášíme paprikou a kmínem, osmahneme na oleji a podlijeme horkým vývarem. Když se část vývaru vyvaří, vlijeme pivo, dochutíme chilli a solí a ještě vaříme až maso bude měkké. Nakonec přidáme na kostky nakrájený chleba.